MTA-NICELIFE

Witaj na NLIFE!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-12-12 23:04:32

XxdokiXx
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 70.0.3538.110

apelacja od kary bana na 22 lata

dostałem bana za obrażanie ,,sel\. '' ban był do kwietnia 2040 ja wtedy bym miał około  46 lat wiec nie grał bym a kara została wystawiona niesłusznie ponieważ to ja byłem obrażany a obrażał mnie gracz o nicku xiaomi wyzwiska zaczynały sie od wyzywania rodziców bo we mnie wjechał i napisał reporta a że kłamał to admin mu uwierzył bo był ,,nieogarnięty'' właśnie dlatego dostałem bana.

POZDRAWIAM XxdokiXx567
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            2018.12.12.

Wiadomość dodana po 01 min 05 s:
nieslusznie wystawiony ban

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
badania kierowców warszawa ursynów - psychoterapeuta Wrocław - ogrodzenie na dziki - ogrodnik konstancin